FISHMAN PRO-AUR-SPC AKUSZTIKUS EFFEKT

Gyártó: FISHMAN

Elérhetőség: fogyóban

FISHMAN PRO-AUR-SPC AKUSZTIKUS EFFEKT

FISHMAN PRO AUR SPC
Fishman Aura Spectrum DI Akusztikus Effekt


Végleges és teljeskörű megoldás az akusztikus zenészeknek.
Az Aura Spectrum a díjnyertes Aura(R) Acoustic Imaging technológiával a legjobb stúdiómikrofonok által nyújtott hangképet varázsolja elő a hangszered húrláb-vagy mágneses hangszedőjéből.
A pedál tartalmaz 128 gyári programot a legnépszerűbb akusztikus hangszerekhez, ezen belül 16 felhasználói programhellyel, amelyre rátölthetjük a folyamatosan bővülő Aura Imaging galériából az általunk kiválasztott beállításokat, hangzásokat (USB csatlakozó és szoftver tartozék). 
Ez a kis kompakt, fémdobozos pedál egyúttal akusztikus gitár előerősítő is 3 sávos hangszínszabályzóval, egy potméterrel szabályozható kompresszorral, lábkapcsolóval kapcsolható automata gerjedésgátlóval, kromatikus hangolóval és effect loop-pal, valamint szimmetrikus XLR-kimenettel
MI AZ AZ AURA ACOUSTIC IMAGING TECHNOLOGY? 
A Fishman Aura Acoustic Imaging Technology lehetővé teszi az akusztikus zenészek számára, hogy bárhol könnyen és pontosan reprodukálják, ahogyan a hangszerük bemikrofonozva szól egy professzionális stúdióban.
Az Aura számos variációját kínálja az akusztikus zenészeknek, hogy különböző körülmények között kihozzák hangszerük legtermészetesebb hangját, mialatt kiküszöbölik a színpadon felmerülő zajokat és a költséges mikrofonok bonyolult és időigényes beállításait.
Az Aura a Fishman audio laboratóriumában kifejlesztett digitális algoritmusokkal dolgozik, amelyek annak a természetes hangnak az összképét hozzák létre, ami a mikrofonba érkezik egy professzionális stúdióban.
Az Aura pedálokon keresztül hallható hang azt a dinamika érzetet is visszaadja, amit a zenész akkor tapasztal, amikor hangszerének hangját a hangszedőn, egy erősítőn, keverőpulton, vagy külső hangrendszeren keresztül hallgatja.

Specs:
AUDIO I/O:
1/4" mono input & output w/input trim control
Balanced XLR D.I.
1/4" effects loop
24-bit A/D/A conversion
PROCESSOR: 32 bit processing
MATERIAL: Durable all-metal construction
DIMENSIONS: 5.6"L x 5.25"W x 2.1"H
POWER: 9-Volt battery or optional adaptor power
BATTERY LIFE: 20 hours

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? FISHMAN PRO-AUR-SPC AKUSZTIKUS EFFEKT
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még