YAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVAL

Gyártó: YAMAHA

Elérhetőség: fogyóban

YAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVALYAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVAL
YAMAHA DGX670B
BLACK
Fekete
Digitális Zongora Kísérőautomatikával
 
A DGX-670 egy digitális zongora, amellyel mindent élvezhet az egyenes zongorajátéktól a más hangszerekkel való együttjátszásig.
 
A zongora kiváló minősége mellett a fejlett automatikus kísérőstílusok a zenei műfajok széles skáláján nyújtanak hátteret, beleértve a Popot, a Rockot,  Beatet és a Jazz-t.
Jelenítse meg a kottákat a gyakorlat megkönnyítése érdekében, csatlakozzon okostelefonokhoz, mikrofonokhoz és egyéb eszközökhöz, és fedezze fel a zene élvezetének számos más módját ezzel a funkcióval ellátott hangszerrel.
 
 
Kiváló zongora minőség
 
Csak a Yamaha képes a DGX-670 zongora hangok elit minőségét kínálni.
A hangváltozástól kezdve, amely a játékos érintésére reagál, a zongorák szimpatikus rezonanciájáig, a lenyűgöző hangzás hiteles zongorajáték-élményt képvisel, amelyet csak egy akusztikus zongoragyártó tud nyújtani.
 
A világszínvonalú grand koncert  YAMAHA CFX hangja .
 
A CFX-en a 2010-es rangos Nemzetközi Chopin Verseny nyertese játszot , és azóta elismerték a modern idők egyik legnagyobb nagyatyának.
A Yamaha DGX-670 a CFX 9 'koncertzongora csillogó magaslatokkal és erőteljes zengő basszus hangjával  rendelkezik, olyan hangzásban, amely bármely koncertterem legtávolabbi pontjára vetít.
Élvezze az expresszív vezérlés minden apró részletét a DGX-670 segítségével.
 
Virtuális rezonancia modellezés (VRM)
 
A zongoránál a húrok és a hangok a hangszer teljes testében visszhangoznak. Nem csak a húrok, amelyeket játszunk rezegnek, hanem más húrok is csengenek, reagálva azokra, amelyeken játszunk. Ez az egyik oka annak, hogy a zongora hangja olyan összetett és gazdag.
Ezt a jelenséget tökéletesen reprodukálja a DGX-670 a virtuális rezonancia modellezésen (VRM) keresztül, amely egyik pillanatról a másikra kiszámítja a billentyűzet 88 hangjának húrjainak különféle állapotait. Ennek eredményeként a DGX-670 az akusztikus zongora játékában rejlő korlátlan számú tényezőt tükrözi, például mely gombokat nyomja meg, a billentyűk lejátszásának erejét és a pedál időzítését.
 
Testreszabhatja zongorajáték élményét
 
Az egyszerű és intuitív vezérléssel különböző zongora- és hanghangok közül választhat.
Próbálja ki az akusztikát egy próbateremben, egy színpadon, egy székesegyházban és más helyszíneken, és kísérletezzen azzal, hogy meddig kell kinyitni a zongora fedelét, hogy megérezhesse a finom hangkülönbségeket.
 
Hiteles zongoraérintés, 88 hangos súlyozott GHS billentyűzet
 
A Yamaha Graded Hammer Standard (GHS) billentyűzet súlyozott mechanikával  rendelkezik, nehezebb érintéssel az alsó és könnyebb érintéssel a felső végén, akárcsak az akusztikus zongora belsejében lévő kalapácsok. Nagyszerű a vágyakozó zongoraművész számára, a GHS  gyakorlása megfelelő ujjatechnikát és erőt épít arra, amikor eljön az ideje, hogy akusztikus zongorán lépjen fel.
 
Erőteljes hangszórórendszer
 
A kétirányú rendszer kerek 12 cm-es hangszórókkal rendelkezik a lenyűgöző közép- és mélyhangokért, valamint magassugárzóval a  magas hangokért. 
 
A sztereofonikus optimalizáló - egy újfajta fejhallgató-élmény
 
Fejhallgató használata esetén a Stereophonic Optimizer segítségével a játékosok élvezhetik a szétszórt hangot, amikor egy akusztikus zongora előtt ülnek. A sztereofonikus optimalizálóval úgy tűnik, hogy az akusztikus zongorákból vett hangok a hangszer testéből származnak. Ez kényelmes, természetes élményt nyújt, amely kiküszöböli a fejhallgatóval való előadás hátrányait.
 
Adaptive Style  - kíséret, amely automatikusan igazodik a játék intenzitásához
 
A DGX-670 fel van szerelve Adaptive Style funkcióval, amely automatikusan elemzi a játékot valós időben, és a zene hangulatához igazítja a kíséretet. Játssz nagyobb intenzitással, és az Adaptive Style feldobja a kíséretet; váltson lágyabb hangulatra, és az alkalmazkodó stílus lágyul fel veled. A kíséret bárhol, bármikor csatlakozik hozzád, minden dallamra az élő előadás izgalmas érzését kelti.
 
Egyszerű stílus - Minimális kíséret az egyszerűbb hangzás érdekében
Ha egyszerűbbé akarja tenni a dolgokat, és kiemeli a hang, amellyel játszik, akkor egyetlen gombnyomásra elegendő a kíséret ritmusra és basszusra történő levetítése.
 
Smart Chord - Pro akkordok, egyszerűen játszhatók!
 
Az intelligens akkord profiként szólal meg, még akkor is, ha csak játszani tanul. A Smart Chord egyetlen ujjával a bal kezén teljes akkordokat hoz létre az egyszerű pop triászoktól a komplex jazz 7. és 9. akkordokig. A kísérőstílusok hozzák létre a virtuális zenekar többi részét, így egyenesen belekezdhet a zenélésbe.
 
Unison & Accent
Az Unison & Accent olyan funkciók, amelyek a kifejező képességek széles skáláját nyitják meg.
 
Az Unison-szal eljátszol egy kifejezést, miközben lenyomod a pedált, és ezzel a Style kíséretet veled egyhangúan lejátszod. Ez lehetővé teszi az ikonikus dalokban található aláírási sorok végrehajtását, vagy saját aláírás-megnyalások létrehozását az egész zenekar követésére.
 
Az Accent segítségével ritmikus „felvételeket” adhat hozzá, hogy csak egy kicsit keményebb játékkal hangsúlyozhassa a választott hangjegyeket.
 
630 kiváló minőségű hang:
630 változatos, kiváló minőségű hanggal van felszerelve, beleértve lenyűgöző zongorákat, elektromos zongorákat, orgonákat, rézfúvókat, vonósokat, ütőhangszereket és még sok mást. A lélegző szaxofonoktól a csengő gitárokig és a meleg, zengő húrokig a DGX-670 lenyűgözően visszaadja a hangokat a legfinomabb árnyalatokig. Az elismert Super Articulation technológiának köszönhetően az egyes hangszerek megkülönböztető jellemzőit hihetetlen részletességgel reprodukálják játék közben.
 
Csatlakozzon vezeték nélkül a Bluetooth hanghoz
 
A DGX-670 audiorendszerén keresztül zenét játszhat Bluetooth-kompatibilis intelligens eszköz használatával. Élvezze a kedvenc dalaival való játékot közvetlenül okoseszközéről!
 
* A Bluetooth Audio funkció elérhetősége országonként eltérő.
 
Azonosítsa az akkordokat kedvenc dalaiban a Chord Tracker alkalmazással!
 
Az intelligens eszközökhöz készült Yamaha Chord Tracker alkalmazás segíti a gyakorlást és a teljesítményt azáltal, hogy kivonja az eszközén tárolt hangdal akkordsorát.
 
 
Csatlakoztassa a mikrofont karaoke vagy énekeléshez játék közben.
 
Mivel mikrofon csatlakoztatható ehhez a hangszerhez, és a dalszövegek megjelenhetnek a kijelzőn, élvezheti az éneklést a billentyűzet teljesítményével vagy a zenelejátszással együtt. Sőt, különféle stúdió minőségű effektusokat, például kórust is alkalmazhat az énekhangjára. Lemondhatja a hangfelvételek vokális részét is, lehetővé téve, hogy együtt énekeljen kedvenc előadóival és csoportjaival (vagy helyettük), és még jobban élvezhesse az előadást.
 
Hang lejátszása és felvétele
 
Az USB flash meghajtóra mentett audiofájlok (WAV formátum) a hangszeren lejátszhatók. A teljesítményét audio fájlként is rögzítheti USB flash meghajtóra, megkönnyítve ezzel a felvételek kívánt szerkesztését a számítógépen, és az interneten történő megosztását.
 
A lecke jellemzői:
A lecke funkciói segítségével szórakoztató módon tanulják meg és sajátíthatják el a dalokat. A kijelzőn megjelölés található.  például, amikor a jobb oldali részt gyakorolja, a bal és más részek lejátszása megvárja.
 
Bővitések: Opcionális állvány és pedál
 
DGX-670-ez bútorállványt (L-300) és a zongora stílusú pedált (LP-1) a még kényelmesebb zongorajáték élményéhez.
 
SPECIFIKÁCIÓ
 • 88-billentyűs Graded Hammer Standard (GHS) billentyűzet
 • 630 kiváló minőségű hangszín, köztük CFX Grand Piano és 29 Drum-/SFX-kit hangok
 • 256 hang polifónia
 • Super Articulation Voices hangszínek
 • VRM (Virtual Resonance Modeling) virtuális rezonanciamodellezés
 • 263 kíséretautomatika stílus, mindegyik 4 variációval
 • Reverb, Chorus, DSP Master Equalizer és Part EQ effektek
 • Intelligent Acoustic Control (IAC) és Stereophonic Optimizer funkciók
 • Kijelző panel 4,3 hüvelykes TFT színes WQVGA LCD
 • Szövegnéző funkció
 • Pontszám Kijelző Funkció
 • Nyelv: angol, német, francia, spanyol, olasz
 • Panel nyelve angol
 • Előre beállított hangok száma 601 hang + 29 dob / SFX készlet
 • Kiemelt hangok: 9 VRM hang, 49 szuper artikulációs hang, MegaVoices, 11 természetes!
 • 26 Sweet! Hangok, 53 Cool!  68 Live!
 • Kompatibilitás XG, GS, GM, GM2
 • 16-sávos MIDI felvétel
 • USB hangfelvevő Vocal Cancel, Time Stretch és Pitch Shift funkciókkal
 • Playlist funkció
 • Effektek: Reverb 58 Preset + 30 User, Chorus 106 Preset + 30 User
 • DSP 295 Preset + 30, Master EQ5 Preset + 30 User, Part EQ 27 Parts
 • Intelligens akusztikus vezérlés (IAC)
 • Sztereofon optimalizáló
 • Functions Dual
 • Kísérő stílusok:Featured Styles 215 Pro Styles, 19 Session Styles, 29 Pianist Styles
 • Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass,
 • Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard, Smart Chord
 • Az előre beállított dalok száma 100
 • Számok rögzítése 16
 • Adatkapacitás kb. 1 MB / dal
 • Kompatibilis adatformátum lejátszás SMF (0. formátum, 1. formátum), XF
 • SMF rögzítése (0. formátum)
 • Funkciók
 • Hangrögzítő / lejátszó felvételi ideje (max.) 80 perc / dal
 • USB hangrögzítő lejátszása WAV (44,1 kHz, 16 bites, sztereó)
 • WAV rögzítése (44,1 kHz, 16 bites, sztereó)
 • USB Audio Vocal Cancel 
 • Pitch Shift
 • Time Stretch
 • Bluetooth  Chord Tracker app kompatibilitással
 • Tartozék.PA-300C hálózati adapter, kottatartó, Footswitch lábkapcsoló
 • Méretek: (Szé x Ma x Mé): 1397 x 151 x 445 mm
 • Suly:21,4 kg
 • Szín: fekete (Black)
 

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? YAMAHA DGX-670B DIGITÁLIS ZONGORA KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVAL
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még