YAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFAL

Gyártó: YAMAHA

Elérhetőség: rendelésre

YAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFALYAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFAL

Sokoldalú MSP3 referenciamonitor az MPS3A megújult változatában - tartalmaz egy új Twisted Flare Portot (diffúzort), amely tisztább mélyhangokat, valamint egyszerűbb és szebb dizájnt biztosít. A beépített 22 wattos erősítő elegendő teljesítményt és pontos hangvisszaadást biztosít. Több bemenetet, hangszínszabályzó vezérlést kínál, és kompatibilis a különféle tartókkal és konzolokkal. Az MSP3A alkalmas megoldás kis tanulmányokhoz és utómunkálatokhoz, valamint elektronikus műszerek és körülveszi hang.

Twisted Flare Port kialakítás Kihasználja a mélynyomó fejlesztésével kapcsolatos széleskörű tapasztalatokat. A kitágult, finoman csavarodó forma szétszórja a port szélén keletkező légörvényt, és egyenletes légáramlást hoz létre. Ez csökkenti a kiegészítő zajt, amely nincs az eredeti bemeneti jelben, és az alacsony frekvenciákat világosan és pontosan reprodukálja.

A kombinált XLR / TRS csatlakozók mellett, amelyek lehetővé teszik a közvetlen bemenetet egy +4 dB-es keverőből vagy más professzionális eszközből, az MSP3A rendelkezik TRS és RCA csatlakozókkal az elektronikus eszközök és más audio eszközök kényelmes csatlakoztatásához. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy optimalizálja a hangot a megfigyelési környezethez, és hatékonyan kompenzálja a hangszóró elhelyezése vagy a helyiség rezonanciája által okozott frekvencia-egyensúlyhiányt.

Az MSP3A alaplap menetes furatokkal rendelkezik az opcionális mennyezeti vagy fali konzol rögzítéséhez. Egy másik lehetőség a BMS-10A adapter, amely lehetővé teszi az MSP3A egyszerű rögzítését a közös mikrofonállványokra.

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? YAMAHA MSP3A AKTÍV HANGFAL
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még