YAMAHA P-S500B DIGITÁLIS ZONGORA

Gyártó: YAMAHA

Elérhetőség: rendelésre

YAMAHA P-S500B DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA P-S500B DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA P-S500B DIGITÁLIS ZONGORA
Bruttó ár:
729.900 Ft679.900 Ft

YAMAHA PS500B
Fekete
Digitális Zongora

KEZDJE MEG ZENEI UTAZÁSÁT

Tanuljon zongorázni. Élvezze a folyamatot. Világítsa meg a sikerhez vezető utat.
 
INTUITÍV VEZÉRLÉS OKOSESZKÖZÉRŐL
Egyszerűen csak csatlakoztassa hangszerét az okoseszközéhez és használja a Smart Pianist alkalmazást a vezérléshez és konfiguráláshoz. Az alkalmazás kedvenc dalaiból kottát készít és segít azok megtanulásában.
 
 
A FÉNYEK MUTATJÁK AZ UTAT
A vörös és kék fények jelzik, hogy melyik billentyűt, mikor kell megnyomni. Ez a különleges funkció segít tanulni, gyakorolni kottaolvasás ismerete nélkül. A tanulás sokkal élvezetesebb, mint eddig bármikor!-
 
Játssza el a kedvenc dalait a beépített könyvtárból
A hangszerben 403 beépített dal sokféle zenei műfajt képes megszólaltatni a pop daloktól a klasszikus darabokig. A dallamot a teljes zenekari kísérettel együtt szólaltathatja meg. A különleges “Audio To Score” funkció automatikusan készít zongorakíséret kottát a kedvenc audió felvételeiből, így együtt zenélhet az eredeti felvétellel.
 
A világ legjobb koncertzongorái
 
Yamaha CFX and Bösendorfer Imperial
A P-S500 a csúcskategóriás Yamaha CFX versenyzongora és a bécsi Bösendorfer Imperial grand hangszíne is kiválasztható akár egyetlen gombnyomással.
 
Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM)
 
A diagram depicting Yamaha’s Virtual Resonance Modeling
A zongorában a húrok és a hang a hangszer belsejében rezeg, és itt épül fel a gazdag, szép zengés, melyből kialakul a hallgató számára is jellegzetes hang. Nem csak a megszólaltatott, hanem más, meg nem szólaltatott húrok is berezegnek játéka hatására.
 
Ezt a jelenséget képes tökéletesen reprodukálni a P-S500 hangszer Virtuális Rezonancia Modellezés technológiája a (VRM), mely pillanatról-pillanatra felméri a 88 billentyűhöz tartozó minden egyes húr állapotát, ezáltal élénken, változatosan kifejezően lehet játszani rajta. Mindez megjelenik azokban a szinte végtelen számú tényezőkben is, melyek szerepet játszanak a zongorázásban - pl. a hangmagasság, a lenyomott billentyűk száma, az ütés erőssége és a pedál időzítése.
 
Teljes értékű zongora élmény - még fejhallgatóval is
 
A person sitting at a piano wearing headphones is surrounded by the sound from the piano
A binaurális mintavételezés módszerrel speciális mikrofonokat helyeztünk el egy próbababa füléhez, úgy ahogyan, a zongorista hallja igazából a hangszerét.
 
Ezt a módszert azért választottuk, hogy az akusztikus zongora teljes, természetes hangzása érvényesüljön a P-S500 modell zongoráiban. Ettől a zongoristának olyan érzete lesz, mintha egy zongora előtt ülne, még akkor is, amikor fejhallgatót használ. Az eredmény annyira kellemes, hogy a játékos el is felejti, hogy fejhallgatón keresztül hallja hangszert, gyakorol már órák óta.
 
Autentikus billentés, 88 súlyozott GHS kalapácsmechanika
 
The Yamaha P-S500 with GHS keyboard and Stream Lights 
A YAMAHA kalapácsmechanikás (GHS) 88-billentyűs zongorán, az akusztikus zongorák kalapácsaihoz hasonlóan a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni. választás lehet a lelkes zongorista jelölteknek, mivel a GHS mechanikán gyakorlás során elsajátítható a megfelelő ujj technika, mely az akusztikus zongora játékhoz elengedhetetlenül szükséges.
 
Hangszínek
 
A variety of musical instruments
A 660 különféle, kiváló minőségű hangszínek között találhat: zongora, elektromos zongora, orgonák, rézfúvósok, vonósok, ütősök és más hangszereket. A csodaszép szaxofonoktól a csengő gitárokon át, a vastag vonósokig a P-S500 modell impresszív módon képes visszaadni a hangszerek jellegzetes hangját a legkisebb részletekig. A Super Articulation technológia megkülönböztetett módon képes hihetetlen részletgazdagsággal visszaadni a hangszerek jellegzetességeit.
 
Stílusok
 
A person playing the piano
A kíséretek és ritmusos háttérsávok (stíluskíséret) számos zenei műfajt képesek biztosítani, pl: pop, jazz és sok más. Egy kézzel egy egész zenekart tud megszólaltatni.
 
Audió és MIDI felvétel
 
A person singing and playing with headphones and a microphone 
A P-S500-al saját játékát veheti fel két különböző formátumban: audióban és MIDIben. Audió felvételeket készíthet hagyományos módon, majd játékát okoseszközén is lejátszhatja. A MIDI felvételen, akár 16 sávot is rögzíthet, külön a bal és jobb kéz játékát. A funkcióval komplex hangszereléseket hozhat létre.
 
Vezetéknélküli csatlakozás a SMART PIANIST alkalmazással
 
Optional UD-WL01 Wi-Fi USB wireless LAN adaptor for wireless connection
A Smart Pianist alkalmazás nem csak vezetékes, hanem vezeték nélküli kapcsolatot is támogat az UD-WL01, Wi-Fi USB vezeték nélkül LAN adapterrel.
 
Mikrofon csatlakozó és Vocal Harmony
 
Inserting a microphone jack into the Yamaha P-S500
Mivel a hangszerhez mikrofont tud csatlakoztatni és a kijelzőn a dalszöveget is megjelenítheti, ezért saját játékához vagy a dal lejátszása során énekelhet is. Továbbá különféle stúdió minőségű effektet is adhat énekhangjához. Az audió felvételek énekhang sávját tompíthatja, ezáltal kedvenc énekesével (vagy nélküle) énekelhet és teheti a zenélést még élvezetesebbé.
 
A Yamaha P-S500 digitális zongora egy okos zongora, mely a Stream Lights funkcióval képes jelezni, hogy melyik billentyűt kell leütni. A Smart Pianist alkalmazás teljes integrációjával a P-S500 segít a zene világának felfedezésében.
 
 • Kompatibilis az okoseszközére telepített Smart Pianist alkalmazással
 • Stream Lights akkor is segít, ha nem ismeri a kottát
 • Zongorázzon 403 dalra, különféle zenei műfajra (a poptól a klasszikusokig).
 • Audio To Score funkció kedvenc audió dalaiból zongorakíséret kottát készít
 • Autentikus Yamaha CFX & Bösendorfer Imperial versenyzongora hangszínek
 • Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM)
 • 88 súlyozott GHS kalapácsmechanika
 • 660 kiváló minőségű hangszer hangszíne, Super Articulation hangszínekkel
 • Beépített kísérőautomatika 370 stílussal
 • Mikrofon bemenet automatikus Vocal Harmony
 • Szín: fekete
 

 

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? YAMAHA P-S500B DIGITÁLIS ZONGORA
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Bruttó ár:
729.900 Ft679.900 Ft

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még