ORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKAL

Gyártó: ORTEGA

Elérhetőség: rendelésre

ORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKALORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKAL
ORTEGA RTPSTD-NAT
TourPlayer DeLuxe
Elektro-Klasszikus Gitár Tokkal
Spruce Natural
 
Az úttörő elektromos nylon húros gitár élő előadásokhoz.
 
Az Ortega Guitars büszkén mutatja be a TourPlayer forradalmi, elektromos nylon húros gitárunkat, amelyet élő előadásokhoz terveztek, és a nylon gitárok hiteles melegségét és rezonanciáját nyújtják miközben megszünteti a gerjedést.
 
 Fedezze fel a hangzási lehetőségek világát, amelyet egy nylon gitáron soha nem gondolt volna.
A TourPlayer egyesíti a nylon húrok szépségét az elektromos gitár erejével és izgalmával, a legkiválóbb innovációt kínálva.
 
Az aprólékosan, precízen kidolgozott TourPlayer tömör, üreges, Okoume testtel rendelkezik, amely csökkentett súlyt és jobb rezonanciát biztosít a teljes és kifejező hangzás érdekében.
A Lucfenyő, míg a nyak Okoume-ból, a fogólap pedig babér fából készült.
A lekerekített "D" nyak 48 mm-es nyakszélességgel  a húrvezetőnél és a nyak meg a test közötti csatlakozással a 14. bundnál könnyed játszhatóságot biztosít, megkönnyítve az acélhúros gitárok zökkenőmentes átmenetét.
 
Tapasztalja meg a kivételes hangátvitelt az Ortega MagusX/G újratölthető előerősítő rendszerrel. A négy hangerő-, mély-, közép- és magas-szabályzóval, valamint a beépített hangolóval teljes mértékben irányítható a hangzást a színpadon.
 Ezenkívül beépített USB-C töltőporttal is rendelkezik.
 
A gitárhoz tartozik egy tartós Ortega TourPlayer GigBag, amely biztosítja, hogy hangszere biztonságban legyen, bárhová is megy.
 
Specifikáció:
 • Test: Solid Okoume kivágásokkal
 • Fedlap: Lucfenyő, fényes természetes felület
 • Hát/oldal: Okoume, fényes természetes felület
 • Nyak: Okoume, matt kivitel
 • Fogólap és híd: babér
 • Nyereg csont
 • Elektronika Ortega MAGUSX/G előerősítő rendszer, újratölthető(akkumulátoros)
 • Menzúra: 650 mm (25,59")
 • Nyak  szélessége a húrvezetőnél 48 mm (1,89”)
 • Tartozék: TourPlayer DeLuxe puhatok
 • Szín: Spruce Natural

 

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? ORTEGA RTPSTD-NAT TOURPLAYER DELUXE ELEKTO-KLASSZIKUS GITÁR TOKKAL
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még