YAMAHA MSP3A AKTÍV STÚDIÓ MONITOR

Gyártó: YAMAHA

Elérhetőség: rendelésre

YAMAHA MSP3A AKTÍV STÚDIÓ MONITORYAMAHA MSP3A AKTÍV STÚDIÓ MONITORYAMAHA MSP3A AKTÍV STÚDIÓ MONITOR

YAMAHA MSP3A
Aktív Stúdió Monitor
MSP Széria Hangfal

Sokoldalú MSP3 referenciamonitor az MPS3A megújult változatában - tartalmaz egy új Twisted Flare Portot (diffúzort), amely tisztább mélyhangokat, valamint egyszerűbb és szebb dizájnt biztosít. A beépített 22 wattos erősítő elegendő teljesítményt és pontos hangvisszaadást biztosít. Több bemenetet, hangszínszabályzó vezérlést kínál, és kompatibilis a különféle tartókkal és konzolokkal. Az MSP3A alkalmas megoldás kis tanulmányokhoz és utómunkálatokhoz, valamint elektronikus műszerek és körülveszi hang.
 
Twisted Flare Port kialakítás Kihasználja a mélynyomó fejlesztésével kapcsolatos széleskörű tapasztalatokat. A kitágult, finoman csavarodó forma szétszórja a port szélén keletkező légörvényt, és egyenletes légáramlást hoz létre. Ez csökkenti a kiegészítő zajt, amely nincs az eredeti bemeneti jelben, és az alacsony frekvenciákat világosan és pontosan reprodukálja.
 
A kombinált XLR / TRS csatlakozók mellett, amelyek lehetővé teszik a közvetlen bemenetet egy +4 dB-es keverőből vagy más professzionális eszközből, az MSP3A rendelkezik TRS és RCA csatlakozókkal az elektronikus eszközök és más audio eszközök kényelmes csatlakoztatásához. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy optimalizálja a hangot a megfigyelési környezethez, és hatékonyan kompenzálja a hangszóró elhelyezése vagy a helyiség rezonanciája által okozott frekvencia-egyensúlyhiányt.
 
Az MSP3A alaplap menetes furatokkal rendelkezik az opcionális mennyezeti vagy fali konzol rögzítéséhez. Egy másik lehetőség a BMS-10A adapter, amely lehetővé teszi az MSP3A egyszerű rögzítését a közös mikrofonállványokra.

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? YAMAHA MSP3A AKTÍV STÚDIÓ MONITOR
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még