YAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORA

Gyártó: YAMAHA

Elérhetőség: rendelésre

YAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORAYAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORA
YAMAHA YDPS35WA ARIUS
Fehér Kőris
Digitális Zongora
 
A ZENÉLÉS ÖRÖME MEGMARAD
 
A gazdag hangzású, kifejező hangszer hű marad a zongora legfontosabb tulajdonságaihoz. Szinte magától játszik és megszólaltatja érzéseit. Kezdje a napot zongorázással és mosolygós napja lesz - az ARIUS hangszereken nem lehet abbahagyni a zongorázást.
 
CSODÁLATOS, ERŐTELJES HANGOK A HÍRES YAMAHA CFX ZONGORÁBÓL
 
Az YDP-S35 tartalmazza Yamaha csúcskategóriás CFX koncert zongoráját, mely csillogó magas és erőteljes rezonáns, mély frekvenciái bármely koncerttermet képesek betölteni.
 
Az YDP-S35 modellt az egyenletesen eloszló, felharmónikusokban részletgazdag és tiszta hang jellemzi, a magas és a mélyfrekvencia tartományban egyaránt. Képes különösen kifejezően visszaadni a legkisebb mozdulatait a napi gyakorlás vagy a fellépések során egyaránt.
 
ÉLETHŰ AKUSZTIKUS ZONGORA JÁTÉKÉRZET ÉS A FÉLPEDÁL FUNKCIÓ
 
A 88 kalapácsmechanikás GHS (Graded Hammer Szabvány) billentyűzet visszaadja az akusztikus zongora billentését az alsó billentyűk nehezebb, a felső billentyűk könnyebb járását.
 
A GHS mechanika a zongora billentésével és játékérzetével lehetővé teszi a gyors, repetitív játékot.
A félpedál funkció autentikusan reprodukálja az akusztikus zongora zengető pedál játékát, mellyel még gazdagabb hangzású játékot lehet elérni.
 
 
ZONGORA HARMÓNIKUS REZONANCIÁJA - VIRTUAL RESONANCE MODELING LITE (VRM LITE)
 
A zongora egyik különlegessége a húrrezonancia, melyet az egész hangszer rezonanciája hoz létre.
Az YDP-S35 választékosan képes visszaadni a gazdag húrrezonanciát a forradalmi technológiával, az úgynevezett Virtuális Rezonancia Modellezés Lite funkciójával.
 
A VRM képes létrehozni azt a gazdag és összetett rezgést, mely a hangszekrény belsejében a húrok rezgése hozza létre a játék intenzítása és a pedáljáték függvényében
 
 
A BEÉPÍTETT DALOK SZÉLES VÁLASZTÉKA, INTUÍTIV MŰKÖDÉS A SMART PIANIST ALKALMAZÁSSAL
 
Természetesen az YDP-S35 autentikus zongora hangszíne mellett számos más beépített hangszer hangja is megszólaltatható, összesen 10 hangszín - beleértve az elektromos zongorát, orgonát, vibrafon és a vonósokat.
 
Az YDP-S35 353 beépített dalt tartalmaz, többek között 50 híres klasszikus darabot, és 303 átfogó híres gyakorlatot, mint például Beyer, Burgmüller, Czerny, és Hanon. A hangszer szintén kompatibilis a Yamaha ingyenes Smart Pianist alkalmazással—okoseszközére töltse le az alkalmazást és csatlakoztassa hangszeréhez*.
 
A Smart Pianist alkalmazással könnyen szabályozhatja a hangszer különböző funkcióit, hangszíneit és férhet hozzá a beépített dalokhoz. Az átfogó Piano Room funkció megváltoztatja a hangszín minőségét és a zongora rezonancia beállításait.
 
KÉNYELMES ZENEHALLGATÁS FEJHALLGATÓVAL IS
 
Az YDP-S35 egy új technológiát alkalmaz, mely optimalizálja füleibe jutó hangerőt, melynek eredménye a különösen természetes hang és kényelmes zenehallgatási élmény még hosszú időn keresztül is.
 
Fejhallgatóval a sztereofonikus optimalizáló hatására a hangkép természetes és érvényesül a teremérzet hatása is. Éppen olyan élményben részesül, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne.
 
KARCSÚ, STÍLUSOS ÉS IGÉNYES
 
A zongora szekrénye karcsú és ezért lehetővé teszi, hogy szinte bárhova helyezhető. Elegáns megjelenése, stílusos dizájnja könnyedén illeszkedik nappalijába. A billentyűzet sima, lapos fedele is az egységet és az eleganciát sugározza.
 
MÁS TULAJDONSÁGOK A MAXIMÁLIS HANGERŐ LIMITÁLÁSA
 
Az új Volume Limiter funkció lehetővé teszi, hogy egy fix értékre állítsa a hangerőt, ezzel is ügyelve hallása épségére hangszórós vagy fejhallgatós visszahallgatás során.
 
JÁTÉKA FELVÉTELE ÉS LEJÁTSZÁSA
 
Az YDP-S35 funkciói között található a zongorázás felvétel funkció, mely lehetőséget ad arra, hogy ellenőrizze játékát, vagy csak az egyik kéz szólamát rögzítse, és mellé tudja gyakorolni a másik szólamot. Vagy akár külön felveheti a jobb és a bal kezet és a végén a kettő együtt hozzá létre a teljes darabot.
 
JÁTSSZON EGYÜTT PARTNERÉVEL - AZONOS OKTÁVBAN
 
A funkció a hangszerét két részre osztja, vagyis két játékos egymás mellett ugyanazt a zongora hangot szólaltathatja meg. Ez különösen akkor lehet hasznos, amikor partnerével együtt tanul meg darabokat!
 
YDP-S35 Új
Karcsú, ARIUS digitális zongora 88 súlyozott billentyűvel rendelkezik. A Yamaha CFX zongora beépített hangszínekkel és GHS billentyűzettel rendelkezik. Tartalmazza az új hallásbarát funkciót és kompatibilis a Yamaha Smart Pianist alkalmazást. A zongora fedele lapos lesz amikor a fedelet lecsukja.
Aprólékosan mintavételezett csúcskategóriás Yamaha CFX zongora hangok
 • Új Virtuális Rezonancia Modellezés Lite (VRM Lite)
 • GHS súlyozott billentyűzet matt fekete billentyűkkel
 • Ügyel a hallása épségére fejhallgató használat során
 • A Smart Pianist alkalmazással kompatibilis – intuitív működés és kotta funkció
 • 192 hang polifónia
 • 10 hangszín, 353 dal 
 • Dalok: 10 demo + 50 zongora darab, 303 oktató
 • Új Virtuális Rezonancia Modellezés Lite (VRM Lite)
 • 2 x 8 W  beépített sztereó erősítő  
 • 2 x 12cm  beépített sztereó hangfal rendszer
 • Effektek: 4-féle zengető, Intelligent Acoustic Control (IAC), Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite),Stereophonic Optimizer, Key-off sample
 • Dalfelvevő: 1 dal, 2 sáv
 • Duo mód (billentyűzet két azonos tartományra osztása, illetve közös gyakorláshoz, két hangszín egyszerre)
 • Auto Power Off (30 perc után automatikusan kikapcsol, ha nem használják - ez kikapcsolható funkció)
 • Metronóm, finomhangolás
 • USB Audio interfész (44.1 kHz, 24 bit, stereo)
 • 2 fejhallgató kimenet
 • USB To Host a számítógép, PC csatlakozásához 
 • Hálózati csatlakozó: 9 W PA-150 AC adapter
 • Méret: 1353 x 296 x 792 mm
 • Súly: 37 kg
 • Szín. fehér kőris

 

Értékelések, vélemények

Ismeri, használja? YAMAHA YDP-S35WA ARIUS DIGITÁLIS ZONGORA
Ossza meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Tovább a kosárba
vásárolok még